Virtas kiaulienos liežuvis
AUTORIUS:
Dovilė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas kiauliena ((liežuvis))
200 gramų žirneliai (konservuoti)
2 valgomieji šaukštai majonezas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvirti kiaulienos liežuvį, verdant įberti šiek tiek druskos.
2.
Išvirusį atvėsinti ir supjaustyti riekelėmis.
3.
Šalia įdėti žirnelių bei majonezo.

Virtas kiaulienos liežuvis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išvirti kiaulienos liežuvį, verdant įberti šiek tiek druskos.

  2. Išvirusį atvėsinti ir supjaustyti riekelėmis.

  3. Šalia įdėti žirnelių bei majonezo.

Receptą atsiuntė Dovilė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...