
Virtas karpis padaže
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | obuolių sultys |
0.5 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinos (skiltelių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidoriukai
-
Vištienos tortas
-
Sultingas Kebabas
-
Olivijos omletas
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Omletas su riešutais
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Vištienos file užkandis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Boružėlės
Virtas karpis padaže
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Karpis,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Citrinos, skiltelių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...