Virtas karpis padaže
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | obuolių sultys |
0.5 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinos (skiltelių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
- Kepti pomidorai su įdaru
- Krevetės šoninės patale
- Omletas su pomidorais
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Karštos bandelės
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Užkandėlė „Fantazija“
- Sūdytos silkės aliejuje
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Sūrio lazdelės
- Šventiniai braškių vėrinukai
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Bulviniai pyragėliai
- Ūmėdės padaže
- Sumuštinukai
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Silkė burokėlių patale
Virtas karpis padaže
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Karpis,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Citrinos, skiltelių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...