
Virtas karpis
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
100 gramų | sviestas |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
3 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
4 vienetai | bulvių (virtos) |
šiek tiek | pelerūnas (kietis) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | citrinos (griežinėlis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas karpis įtrinamas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, dedamas į puodą nugara į viršų, užpilamas prieskoninių daržovių ir prieskonių nuoviru ir verdamas ant mažos ugnies uždengtame inde, žiūrint, kad nesukristų. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje supjaustytas. Į žiaunas įspraudžiama petražolės šakelė ar citrinos griežinėlis. Žuvis pašlakstoma ištirpintu sviestu, apibarstoma petražolių lapeliais. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidoriukai
-
Vištienos tortas
-
Sultingas Kebabas
-
Olivijos omletas
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Omletas su riešutais
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Vištienos file užkandis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Boružėlės
Virtas karpis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Karpis,
1 kilogramas -
Sviestas,
100 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Bulvės, virtos,
4 vienetai - Pelerūnas (kietis)
- Čiobreliai
- Druska
-
Citrinos, griežinėlis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karpis įtrinamas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, dedamas į puodą nugara į viršų, užpilamas prieskoninių daržovių ir prieskonių nuoviru ir verdamas ant mažos ugnies uždengtame inde, žiūrint, kad nesukristų. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje supjaustytas. Į žiaunas įspraudžiama petražolės šakelė ar citrinos griežinėlis. Žuvis pašlakstoma ištirpintu sviestu, apibarstoma petražolių lapeliais. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...