Virta žuvis majoneze
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (virta) |
1 stiklinė | majonezas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Pyragėliai su daržovėmis
- Silkė su daržovėmis
- Cukinijų užkanda
- Vėrinukai
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Pica studentiška
- Sūrio kroketai
- Kiaušinis avokade
- Skanusis daržovių šašlykas
- Omletas su špinatais
- Mėsos duona
- Vėrinukai
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Keptos krevetės
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Kepta duona su padažu
- Pievagrybiai grietinės padaže
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
Virta žuvis majoneze
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žuvis, virta,
0.5 kilogramo -
Majonezas,
1 stiklinė -
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta žuvis, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir dar neataušusi suberiama į nedidelius puodelius, kuriuose šaukštu stipriai suslegiama. Atšalusi išverčiama į plokščią lėkštę, apipilama majonezu, puošiama morkų žvaigždutėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...