Virta žąsiena
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkos
2 valgomieji šaukštai sviestas
800 gramų žąsis
1 vienetas svogūnai
1 vienetas petražolės
4 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virta žąsiena

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.

Reklama:

Komentarai (7)


Daugiau receptų