Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Virta žąsiena
INGREDIENTAI:
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
800 gramų | žąsis |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
- Kepti pomidorai su įdaru
- Krevetės šoninės patale
- Omletas su pomidorais
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Karštos bandelės
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Užkandėlė „Fantazija“
- Sūdytos silkės aliejuje
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Sūrio lazdelės
- Šventiniai braškių vėrinukai
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Bulviniai pyragėliai
- Ūmėdės padaže
- Sumuštinukai
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Silkė burokėlių patale
Virta žąsiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Žąsis,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...