
Virta veršienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (krūtininė) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
3 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Kiauliena su aguročiais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Plovas su brokoliais
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Troškinta žuvis
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Lankašyro pietūs
-
Tikro dzūko pietūs
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Veršiena su vyno padažu
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Daniškas plovas
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
Virta veršienos krūtininė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, krūtininė,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...