Virta veršienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (krūtininė) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
3 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Kalakutienos guliašas
- Indiškai kepta kiauliena
- Aluje troškinta jautiena
- Vištienos troškinys
- Keri viščiukas
- Kinietiška kiauliena
- Aluje troškinta višta
- Smegenų troškinys
- Avienos troškinys
- Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
- Vištiena su grybais
- Virta aviena su pomidorais
- Kotletų troškinys
- Pupelių troškinys su mėsa
- Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
- Aštrus troškinys
- Vyne troškintas triušis
- Kiauliena su imbieru
Virta veršienos krūtininė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, krūtininė,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...