
Virta veršiena su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | veršiena |
1 kilogramas | daržovės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (mėsos) |
2 vienetai | lauro lapų |
3 vienetai | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Miglės guliašas
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Troškinta kalakutiena
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Virta veršiena su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
600 gramų -
Daržovės,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, mėsos
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...