Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
2.5 litro | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje virti vėžiai
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Šventiniai sumuštiniai
- Įdaryti kiaušiniai lukštuose
- Avokadai su krevetėmis
- Šokoladiniai vaisiai
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Kepti pomidorai su įdaru
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Vabaliukai
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Skanūs vafliai su įdaru
- Farširuoti kiaušiniai
- Virtos sraigės su kevalu
- Vaisių vėrinukai
- Tradicinė silkė
- Vištienos vyniotinis
- Picos - ricos
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...