800 gramų | jautiena |
2 vienetai | morkos |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
Nuplauta mėsa dedama į pasūdytą verdantį vandenį ir, uždengus puodą kaitinama ant mažos ugnies. Svogūno galvutė truputį pakaitinama ir dedama į puodą mėsai baigiant virti. Suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir prieskoniai. Išvirusi mėsa supjaustoma, sudedama į pagamintą padažą ir dar kelias minutes kaitinama.
Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai, supilamas sultinys ar vanduo, dar pakaitinama. Vėliausiai supilama grietinė.
Jautiena tiekiama su padažu, puošiama virtomis morkomis ir žaliais petražolės, saliero lapeliais. Prie jos tinka virtos bulvės, kopūstai, ropės, pupelės, žirniai, marinuoti ar rauginti agurkai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su ryžiais
- Skanios "Bačkutės"
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Aštrios krevetės grilyje
- Daržovių miksas "Vasara"
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Silkė su daržovėmis
- Lazdelės su sūriu
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Pica
- Pica studentiška
- Pusryčiai puodelyje
- Pikantiški migdolai
- Gardžios duonos lazdelės
- Kumpio suktinukai
- Voriuko formos kiaušiniai
- Olivijos omletas
- Kiaušininė užkandėlė
- Kalmarų žiedai tešloje
- Silkė pataluose
Virta jautiena su padažu
-
Jautiena,
800 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui papildomai reikės: 2 svogūnai, šaukštas tirpinto sviesto, stiklinė sultinio arba vandens, 3 šaukštai grietinės, pusė šaukšto miltų.
Nuplauta mėsa dedama į pasūdytą verdantį vandenį ir, uždengus puodą kaitinama ant mažos ugnies. Svogūno galvutė truputį pakaitinama ir dedama į puodą mėsai baigiant virti. Suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir prieskoniai. Išvirusi mėsa supjaustoma, sudedama į pagamintą padažą ir dar kelias minutes kaitinama.
Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai, supilamas sultinys ar vanduo, dar pakaitinama. Vėliausiai supilama grietinė.
Jautiena tiekiama su padažu, puošiama virtomis morkomis ir žaliais petražolės, saliero lapeliais. Prie jos tinka virtos bulvės, kopūstai, ropės, pupelės, žirniai, marinuoti ar rauginti agurkai.
Komentarai (8)
-
Staras
2010-01-31 15:31
:bloga: :-D