Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
5 vienetai | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
- Kepti pomidorai su įdaru
- Krevetės šoninės patale
- Omletas su pomidorais
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Karštos bandelės
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Užkandėlė „Fantazija“
- Sūdytos silkės aliejuje
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Sūrio lazdelės
- Šventiniai braškių vėrinukai
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Bulviniai pyragėliai
- Ūmėdės padaže
- Sumuštinukai
- Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
- Silkė burokėlių patale
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...