Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
5 vienetai | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traktoristo pietūs
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Naminė pica
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Naminė pica
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Varškės ir duonos blynai
- Lavašo suktinukai
- Olandiška silkė
- Obuoliai tešloje
- Aštrios krevetės grilyje
- Pikantiškos sraigės
- Greitai įdaryti kiaušiniai
- Kiaušinių ir svogūnų „košė“
- Parmezano morengai
- Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
- Žuvis tešloje
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...