Virta antiena
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
800 gramų anties
2 valgomieji šaukštai sviestas
4 valgomieji šaukštai grietinė
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
1 vienetas petražolės
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virta antiena

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų