Violetiniai sausainiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų juodieji serbentai (tinka šaldyti)
200 gramų sviestas
100 gramų cukraus pudra
260 gramų kvietiniai miltai
80 gramų graikiniai riešutai (arba lazdyno)
40 gramų kukurūzai (krakmolas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Serbentus atšildykite.
Miltus sumaišykite su krakmolu.
Riešutus sugrūskite.
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra ir įmaišykite miltus, serbentus ir riešutus.
Tešlą susukite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve maždaug 1 valandai.
Po to supjaustykite tešlą griežinėliais ir sudėkite į kepimo skardą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 15 minučių.

Violetiniai sausainiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Serbentus atšildykite.
Miltus sumaišykite su krakmolu.
Riešutus sugrūskite.
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra ir įmaišykite miltus, serbentus ir riešutus.
Tešlą susukite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve maždaug 1 valandai.
Po to supjaustykite tešlą griežinėliais ir sudėkite į kepimo skardą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 15 minučių.

Gairės:
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...