Serbentus atšildykite.
Miltus sumaišykite su krakmolu.
Riešutus sugrūskite.
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra ir įmaišykite miltus, serbentus ir riešutus.
Tešlą susukite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve maždaug 1 valandai.
Po to supjaustykite tešlą griežinėliais ir sudėkite į kepimo skardą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 15 minučių.
Violetiniai sausainiai
INGREDIENTAI:
200 gramų | juodieji serbentai (tinka šaldyti) |
200 gramų | sviestas |
100 gramų | cukraus pudra |
260 gramų | kvietiniai miltai |
80 gramų | graikiniai riešutai (arba lazdyno) |
40 gramų | kukurūzai (krakmolas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Violetiniai sausainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Juodieji serbentai, tinka šaldyti,
200 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
260 gramų -
Graikiniai riešutai, arba lazdyno,
80 gramų -
Kukurūzai, krakmolas,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus atšildykite.
Miltus sumaišykite su krakmolu.
Riešutus sugrūskite.
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra ir įmaišykite miltus, serbentus ir riešutus.
Tešlą susukite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve maždaug 1 valandai.
Po to supjaustykite tešlą griežinėliais ir sudėkite į kepimo skardą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...