Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis antienos ( „KITCHEN me“ filė su prieskoniais)
1 vienetas batonas (prancūziškas)
50 gramų juodieji serbentai
šiek tiek bazilikas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.
2.
Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.
3.
Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.
4.
Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.
5.
Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vieno kąsnio užkandėlė su antiena

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Neatidarytą indelį anties filė su prieskoniais įdėkite į įkaitintą iki 200 C orkaitę. Kepkite apie 55 minutes kol gražiai apskrunda.

  2. Iškeptą antieną atsidėkite atskirai kol paruošite pagrindą.

  3. Batoną supjaustome riekelėmis ir pagardiname juodųjų serbentų tyre.

  4. Atvėsintą mėsą supjaustome nedideliais kubeliais.

  5. Dedama antienos filė gabalėlius ant batono riekelių, papuošiame bazilikų lapeliais ir užtvirtiname mediniu pagaliuku.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų