Vėžių uodegėlių salotos
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas morkos
70 gramų ryžiai (virti)
1 vienetas agurkų (marinuotas, vidutinio dydžio)
100 gramų vėžiai (uodegėlės, šviežios ar marinuotos)
50 gramų majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Marinuotą agurką ir morką supjaustome šiaudeliais. Į salotinę sudedame visus produktus, užpilame majonezu ir išmaišome.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vėžių uodegėlių salotos

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Marinuotą agurką ir morką supjaustome šiaudeliais. Į salotinę sudedame visus produktus, užpilame majonezu ir išmaišome.

Receptą atsiuntė Janina
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų