Veršienos troškinys su lęšiais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | poras |
200 gramų | lęšiai |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
400 gramų | bulvių |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
600 gramų | veršiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta aviena kaimiškai
- Avienos troškinys
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Troškinti rauginti kopūstai
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Kiaulienos guliašas
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Plovas orkaitėje
- Mėsa su pipirais
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Kinietiška kiauliena
- Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
- Sotusis lauko troškinys greitai
- Avienos šutinys su pupomis
- Vištiena su daržovemis
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Vištienos guliašas su bruknių padažu
- Vištienos paelija
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
Veršienos troškinys su lęšiais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Lęšiai,
200 gramų - Gvazdikėliai
- Lauro lapai, lapai
-
Bulvės,
400 gramų - Muskatas
- Juodieji pipirai
-
Veršiena,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...