Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.

Veršienos troškinys drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena (kumpis) |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | vanduo |
20 gramų | želatina |
500 mililitrų | sultinys (mėsos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Mineralinis šašlykas
-
Netikras zuikis
-
Spanguolinis šašlykas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Dešrelės su įdaru
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Ekspress šašlykai
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kibinai
-
Kukuliukai švediškai
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Steikai
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
Veršienos troškinys drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Vanduo,
150 gramų -
Želatina,
20 gramų -
Sultinys, mėsos,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...