Veršienos šniceliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | veršiena (malta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (veršienos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaukazietiškas šašlykas
- Troškinta veršiena
- Vyne troškintas triušis
- Faršu įdarytos paprikos
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Šašlykai vyno marinate
- Suadytas karbonadas
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Gardusis šašlykas majoneze
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Faršo vyniotinis
- Mėsos duona
- Šašlykai su majonezu
- Kiaulienos karis
- Kotletai
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Naminiai kotletukai
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Veršienos šniceliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai, veršienos
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltą mėsą supilame plaktą kiaušinį, suberiame šaukštą džiūvėsėlių. Faršą pagardiname prieskoniais, druska bei juodaisiais pipirais. Rankomis suformuojame blynelius, juos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėsėlių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...