Veršienos šašlykas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
1.5 kilogramo veršiena
5 vienetai svogūnai
150 mililitrų majonezas
6 skiltelės česnakas
šiek tiek prieskoniai (šašlykų)
2 valgomieji šaukštai krapai
1 valgomasis šaukštas kalendra
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais (kaip įprasta šašlykams). Mėsos gabaliukus pagardiname prieskoniais, kalendra, krapais ir juodaisiais pipirais. Supilame majonezą, sudedame sukapotą česnaką ir svogūno griežinėlius. Viską išmaišome ir marinuojame apie 5 val. Po to sumauname ant iešmų ir kepame ant laužo arba orkaitėje. Skanu su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Veršienos šašlykas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais (kaip įprasta šašlykams). Mėsos gabaliukus pagardiname prieskoniais, kalendra, krapais ir juodaisiais pipirais. Supilame majonezą, sudedame sukapotą česnaką ir svogūno griežinėlius. Viską išmaišome ir marinuojame apie 5 val. Po to sumauname ant iešmų ir kepame ant laužo arba orkaitėje. Skanu su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Pribuskite 2015-08-26 20:47

    Kas valgo saslyka su ryziais, armenai ir gruzinai nezinau ka padarytu


  • as 2012-10-23 20:06

    cia ne turkiskas patiekalas.


Daugiau receptų