Veršienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena |
50 gramų | taukai (kiaulių) |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | rauginti agurkai |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsniukai folijoje
- Kotletukai su morkomis
- Kepti inkstai
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Plovas
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Jautienos maltinukai
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Virtas rūkytas kumpis
- Basturma
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Sauliaus kibinai
- Kotletai su įdaru
- Įdaryta veršiena
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Kiauliena grill
- Keptų kepenų gaminimas
Veršienos pjausniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
50 gramų -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Rauginti agurkai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
- Druska
- Petražolės
- Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma skersai skaidulų, pamušama kūjeliu, apibarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama riebaluose. Pjausniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu. Ant kiekvieno uždedama po griežinėlį citrinos ir rauginto ar marinuoto agurko. Atskirai tiekiama keptų bulvių, troškintų morkų. Puošiama petražolės šakele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...