Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių apkepas su šparagais
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Įdarytas netikras zuikis
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Čipolino galvelės
- Mėsos paplotėlis
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kelmas
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Keptas jautienos kumpis
- Ėrienos šašlykas
- Kiškio kepsnys
- Čenachai
- Virtos veršelio kojos
- Aštroki šašlykai
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...