
Veršienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (nugarinė) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta veršiena
-
Kibinai "Su meile"
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Kukuliai
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Ežero šašlykas
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Aštrus šašlykas
-
Karštas plovas
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kotletai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
Veršienos muštiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, nugarinė,
800 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė kartu su šonkauliukais supjaustoma skersai 1,5—2cm gabalais taip, kad kiekviename jų būtų po kaulą. Tada kūjeliu išmušama. Muštiniai dedami į keptuvę, pabarstomi druska, pipirais ir iš abiejų pusių apkepami riebaluose. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, virtais žaliaisiais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...