
Veršienos kepenėlių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | veršiena (kepenėlės) |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
4 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Mineralinis šašlykas
-
Netikras zuikis
-
Spanguolinis šašlykas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Dešrelės su įdaru
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Ekspress šašlykai
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kibinai
-
Kukuliukai švediškai
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Steikai
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
Veršienos kepenėlių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kepenėlės,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
4 vienetai -
Pienas,
1.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve. Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose. Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...