
Veršiena su vyno padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena (išpjova) |
1 stiklinė | raudonas vynas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Miglės guliašas
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Troškinta kalakutiena
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Troškinta vištiena
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
Veršiena su vyno padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, išpjova,
500 gramų -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...