Veršiena su vyno padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | veršiena (išpjova) |
1 stiklinė | raudonas vynas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinukas su krevetėmis
- Krienuose troškinta karka
- Troškinta antis su daržovėmis
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Mėsos troškinys aluje
- Jautienos čenakai
- Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Jautienos troškinys su bruknėm
- Kiškis puodelyje
- Daniškas plovas
- Troškinta kiškiena su grybais
- Vištiena su daržovemis
- Aluje troškinta višta
- Jautiena kopūstų padaže
- Šveicariška veršiena
- Lietuviška kopūstienė
- Čachochbilis
- Mėsos kukuliukai su daržovėmis
Veršiena su vyno padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, išpjova,
500 gramų -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį, vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...