Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | karpis |
20 gramų | grietinėlės, 35% |
50 gramų | svogūnai (apkepti aliejuje) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 riekės | batonas |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas, baltymas) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | agurkų |
4 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
2.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
3.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
4.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
5.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
6.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
7.
Puošiame žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkės kukuliai
- Menkės apkepas su grybais
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
- Tailandietiški žuvies blyneliai
- Menkės kotletukai
- Plekšnės filė su plutele
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Lašišos faršo ir grikių kotletukai
- Lašiša su vaisiais
- Kepta žuvis su grybais
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Ant iešmo keptas ungurys
- Keptas upėtakis
- Keptas upėtakis
- Suktinukai
- Kepta lydeka
- Žuvies kotletai
- Karpis, šutintas aluje
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Karpis,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
20 gramų -
Svogūnai, apkepti aliejuje,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Batonas,
2 riekės - Prieskoniai, žuviai
- Druska
- Pipirai
-
Kiaušiniai, virtas, baltymas,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Duona, balta,
4 riekės - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išvalome ir minkštimą atskiriame nuo kaulų.
Jį sumaišome su pakepintais svogūnais, grietinėlėje išmirkytu batonu ir 2 kartus permalame mėsmale.
Į šią masę įberiame susmulkintų kiaušinių baltymų ir formuojame nedidelius rutuliukus.
Juos verdame apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
Iš duonos išpjaustome nedidelius gabaliukus, agurką ir pomidorą supjaustome kvadratėliais.
Paruoštus produktus persmeigiame mediniu smeigtuku.
Puošiame žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai