Vengriški barščiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų mėsa
600 gramų rūgštynės (špinatai)
1 vienetas svogūnai
šiek tiek petražolės (kapotos)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
2 valgomieji šaukštai sviestas
2 vienetai lauro lapų (lapai)
3 vienetai kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek kvapieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą sudėti į verdantį vandenį ir virti, kol suminkštės.
Dilgėles, špinatus ir rūgštynes gerai išplauti, stambesnius lapus supjaustyti ir virti 10 min., tada pertrinti per sietelį.
Keptuvėje ar puode su trupučiu sviesto šiek tiek pakepinti smulkintus svogūnus bei petražolės šaknį, suberti miltus, sudėti pertrintą žalumą ir viską gerai išmaišyti, supilti likusį nuovirą, įmesti lauro lapus, pipirų ir virti 15 min.
Prieš baigiant virti pasūdyti.
Patiekti su grietine, į kiekvieną sriubos lėkštę įdėti po kietai išvirtą kiaušinį, perpjautą į 2 dalis ir gabalėlį mėsos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vengriški barščiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą sudėti į verdantį vandenį ir virti, kol suminkštės.
Dilgėles, špinatus ir rūgštynes gerai išplauti, stambesnius lapus supjaustyti ir virti 10 min., tada pertrinti per sietelį.
Keptuvėje ar puode su trupučiu sviesto šiek tiek pakepinti smulkintus svogūnus bei petražolės šaknį, suberti miltus, sudėti pertrintą žalumą ir viską gerai išmaišyti, supilti likusį nuovirą, įmesti lauro lapus, pipirų ir virti 15 min.
Prieš baigiant virti pasūdyti.
Patiekti su grietine, į kiekvieną sriubos lėkštę įdėti po kietai išvirtą kiaušinį, perpjautą į 2 dalis ir gabalėlį mėsos.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų