Vengriškai kepta mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aitriosios paprikos |
150 gramų | grybai (virti) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiauliena (griežinėliai po 180g) |
80 gramų | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
200 mililitrų | raudonas vynas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa truputį pamušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, pavoliojama miltuose ir tučtuojau apkepinama smarkiai įkaitintame aliejuje. Po to ji iš keptuvės išimama, o likusiame aliejuje pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, suberiami čili pipirai, sudedamas pomidorų padažas arba skiltelėmis supjaustyti švieži pomidorai, įpilama vyno, ir svogūnai dar patroškinami. Mėsa sudedama į puodą ir apipilama padažu ar karštu vandeniu tiek, kad būtų apsemta. Mėsai suminkštėjus, į puodą suberiami supjaustyti, pakepinti grybai. Patiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragėliai su daržovėmis
- Čili jautienos gaminimas
- Keptos bulvės su mėsa
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Varškės apkepas su razinomis
- Irmos paukštiena patale
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Višta ispaniškai
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Įdarytas kalakutas
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Makaronai su krevetėmis
- Vaikiški pietūs
- Sojos kepsnys su sūriu
- Virtos veršelio kojos
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Keptas tetervinas
- Bulvių apkepas su šparagais
- Kepti patisonai
Vengriškai kepta mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aitrioji paprika
-
Grybai, virti,
150 gramų - Kvietiniai miltai
-
Kiauliena, griežinėliai po 180g,
4 vienetai -
Aliejus,
80 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
200 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa truputį pamušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, pavoliojama miltuose ir tučtuojau apkepinama smarkiai įkaitintame aliejuje. Po to ji iš keptuvės išimama, o likusiame aliejuje pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, suberiami čili pipirai, sudedamas pomidorų padažas arba skiltelėmis supjaustyti švieži pomidorai, įpilama vyno, ir svogūnai dar patroškinami. Mėsa sudedama į puodą ir apipilama padažu ar karštu vandeniu tiek, kad būtų apsemta. Mėsai suminkštėjus, į puodą suberiami supjaustyti, pakepinti grybai. Patiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
svetlana
2010-03-12 14:07
man labai patinka vengpriska virtuve ir viska ka randu cia man kelia pasitenkinima-gyventi galima
:-D :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...