3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
15 gramų | aitriosios paprikos |
1 kilogramas | žuvis (įvairi) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | paprika |
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta bulvienė su mėsa
- Trinta kukurūzų sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Rūgštynių kremas
- Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
- Pupelių sriuba
- Lietuviška kopūstienė
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Sriuba su konservuotais žirneliais
- Moliūgų sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Žirnelių sriuba
- Florentietiška špinatų sriuba
- Lauros šaltibarščiai
- Tiršta sūrio sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Žuvienė iš konservų
- Pomidorinė kopūstų sriuba
Vengriška žuvienė
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
15 gramų -
Žuvis, įvairi,
1 kilogramas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis gerai nuvaloma, išdarinėjama, supjaustoma trijų pirštų storio gabalais ir įtrinama druska. Galvos, uodegos, viduriai ir smulkios žuvelės išverdama kartu su svogūnais 1,5 l pasūdyto vandens. Kai tik vanduo užverda, suberiami čili pipirai. Svogūnams suvirus, sultinys perkošiamas per sietelį ir užpilamas ant paruoštų žuvies gabalų. Kartu sudedami plonais skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai ir pomidorai. Norint galima pridėti pienių ir ikrų. Sriuba verdama 20 min. Kad žuvis nesukristų, puodas nemaišomas, o tik lengvai sukratomas.
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)