Vengriška šaltsriubė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės baltas vynas (sausas)
3 stiklinės vanduo
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
3 stiklinės pienas
750 gramų obuoliai
100 gramų cukrus
2 valgomieji šaukštai grietinė
1 arbatinis šaukštelis kvietiniai miltai
0.5 vieneto citrinos (sultys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais. Suberti į puodą, užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Tada supilti pieną, cinamoną ir vyną. Grietinę išmaišyti su miltais ir supilti į sriubą. Užvirti ir nukelti nuo ugnies.
Atvėsinti, įdėti į šaldytuvą. Pagardinti citrinos sultimis. Patiekti su sausainiais, krekeriais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vengriška šaltsriubė

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais. Suberti į puodą, užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Tada supilti pieną, cinamoną ir vyną. Grietinę išmaišyti su miltais ir supilti į sriubą. Užvirti ir nukelti nuo ugnies.
Atvėsinti, įdėti į šaldytuvą. Pagardinti citrinos sultimis. Patiekti su sausainiais, krekeriais.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų