Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais. Suberti į puodą, užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės.
Tada supilti pieną, cinamoną ir vyną.
Grietinę išmaišyti su miltais ir supilti į sriubą.
Užvirti ir nukelti nuo ugnies.
Atvėsinti, įdėti į šaldytuvą.
Pagardinti citrinos sultimis.
Patiekti su sausainiais, krekeriais.

Vengriška šalta sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
750 gramų | obuoliai |
100 gramų | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
3 stiklinės | pienas |
0.5 stiklinės | baltas vynas (sausas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
70 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Obuolių sriuba
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Vyšnių sriuba
-
Šaldžiasriubė
-
Saldi sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Saldi makaronų sriuba
-
Vengriška šaltsriubė
Vengriška šalta sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
750 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Vanduo,
3 stiklinės -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
3 stiklinės -
Baltas vynas, sausas,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
70 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais. Suberti į puodą, užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės.
Tada supilti pieną, cinamoną ir vyną.
Grietinę išmaišyti su miltais ir supilti į sriubą.
Užvirti ir nukelti nuo ugnies.
Atvėsinti, įdėti į šaldytuvą.
Pagardinti citrinos sultimis.
Patiekti su sausainiais, krekeriais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...