Venecijietiški kukuliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų mėsa (malta)
50 gramų sūris (tarkuotas, fermentinis)
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
0.5 vieneto svogūnai
1 vienetas bandelės
3 valgomieji šaukštai grietinė
0.5 valgomojo šaukšto krakmolas (kukurūzų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa gerai sumaišoma su sūriu, smulkiai supjaustytais svogūnais, kiaušiniu ir mirkyta, nuspausta bei sumaigyta bandele, įberiama druskos ir pipirų. Iš gauto faršo padaromi kukuliai, kurie išverdami 0,5L pasūdyto vandens. Grietinė sumaišoma su krakmolu, supilama į pravėsintą vandenį, mišinys užvirinamas, pasūdomas, pagardinamas pipirais bei susmulkintais prieskoniniais žalumynais ir užpilamas ant kukulių. Kukuliai paduodami su makaronais arba ryžių koše.

Venecijietiški kukuliai

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa gerai sumaišoma su sūriu, smulkiai supjaustytais svogūnais, kiaušiniu ir mirkyta, nuspausta bei sumaigyta bandele, įberiama druskos ir pipirų. Iš gauto faršo padaromi kukuliai, kurie išverdami 0,5L pasūdyto vandens. Grietinė sumaišoma su krakmolu, supilama į pravėsintą vandenį, mišinys užvirinamas, pasūdomas, pagardinamas pipirais bei susmulkintais prieskoniniais žalumynais ir užpilamas ant kukulių. Kukuliai paduodami su makaronais arba ryžių koše.

Reklama:

Komentarai (7)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...