Venecijietiški kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | mėsa (malta) |
50 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 vienetas | bandelės |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 valgomojo šaukšto | krakmolas (kukurūzų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa gerai sumaišoma su sūriu, smulkiai supjaustytais svogūnais, kiaušiniu ir mirkyta, nuspausta bei sumaigyta bandele, įberiama druskos ir pipirų. Iš gauto faršo padaromi kukuliai, kurie išverdami 0,5L pasūdyto vandens. Grietinė sumaišoma su krakmolu, supilama į pravėsintą vandenį, mišinys užvirinamas, pasūdomas, pagardinamas pipirais bei susmulkintais prieskoniniais žalumynais ir užpilamas ant kukulių. Kukuliai paduodami su makaronais arba ryžių koše.
Venecijietiški kukuliai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, malta,
250 gramų -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Bandelės,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas, kukurūzų,
0.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa gerai sumaišoma su sūriu, smulkiai supjaustytais svogūnais, kiaušiniu ir mirkyta, nuspausta bei sumaigyta bandele, įberiama druskos ir pipirų. Iš gauto faršo padaromi kukuliai, kurie išverdami 0,5L pasūdyto vandens. Grietinė sumaišoma su krakmolu, supilama į pravėsintą vandenį, mišinys užvirinamas, pasūdomas, pagardinamas pipirais bei susmulkintais prieskoniniais žalumynais ir užpilamas ant kukulių. Kukuliai paduodami su makaronais arba ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...