Velykinis varškės traputis
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Kvapnus, be galo skanus ir labai trapus pyragas su varške. Kvapnus, be galo skanus ir labai trapus pyragas su varške. Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų miltai
400 gramų varškė
350 gramų cukrus
4 vienetai kiaušiniai
150 gramų sviestas
1 valgomasis šaukštas vanilinis cukrus
1 arbatinis šaukštelis soda
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš miltų, sviesto, 3 kiaušinių, sodos ir 250 gr cukraus užminkyti tešlą ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, o dar geriau į šaldymo kamerą, kad tešla atvėstų.
2.
Įdarui varškę gerai pertrinti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinio tryniu. Baltymą standžiai išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškę.
3.
Du trešdalius tešlos sutarkuoti į kepimo formą, dėti varškę ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 45 min., iki 10 - 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Velykinis varškės traputis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Kvapnus, be galo skanus ir labai trapus pyragas su varške. Agnė
Gaminimo eiga:
  1. Iš miltų, sviesto, 3 kiaušinių, sodos ir 250 gr cukraus užminkyti tešlą ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, o dar geriau į šaldymo kamerą, kad tešla atvėstų.

  2. Įdarui varškę gerai pertrinti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinio tryniu. Baltymą standžiai išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškę.

  3. Du trešdalius tešlos sutarkuoti į kepimo formą, dėti varškę ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 45 min., iki 10 - 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų