Velykinis varškės traputis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | miltai |
400 gramų | varškė |
350 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš miltų, sviesto, 3 kiaušinių, sodos ir 250 gr cukraus užminkyti tešlą ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, o dar geriau į šaldymo kamerą, kad tešla atvėstų.
2.
Įdarui varškę gerai pertrinti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinio tryniu. Baltymą standžiai išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškę.
3.
Du trešdalius tešlos sutarkuoti į kepimo formą, dėti varškę ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 45 min., iki 10 - 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saulėgrąža
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Žuvies pyragas
- Biskvitas su vyšniomis
- Slyvų pyragas
- Aguoninis pyragas
- Moliūginis varškės pyragas
- Trupininis pyragas ,,Ubagas''
- Vyniotinukai su obuoliais
- Morkų pyrgas
- Sūrio pyragas
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- Vištienos pyragas su grybais
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Šimtalapis su varške
- Pyragas su persikais
- Šokoladinis pyragas puodelyje
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Varškinis keksas
- Jogurtinis tortas
Velykinis varškės traputis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
500 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Cukrus,
350 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Iš miltų, sviesto, 3 kiaušinių, sodos ir 250 gr cukraus užminkyti tešlą ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, o dar geriau į šaldymo kamerą, kad tešla atvėstų.
Įdarui varškę gerai pertrinti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinio tryniu. Baltymą standžiai išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškę.
Du trešdalius tešlos sutarkuoti į kepimo formą, dėti varškę ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 45 min., iki 10 - 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...