
Velykinis varškės traputis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | miltai |
400 gramų | varškė |
350 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš miltų, sviesto, 3 kiaušinių, sodos ir 250 gr cukraus užminkyti tešlą ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, o dar geriau į šaldymo kamerą, kad tešla atvėstų.
2.
Įdarui varškę gerai pertrinti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinio tryniu. Baltymą standžiai išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškę.
3.
Du trešdalius tešlos sutarkuoti į kepimo formą, dėti varškę ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 45 min., iki 10 - 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikrasis šimtalapis
-
Kriaušių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Tortas "kriaušė"
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Tiramisu
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Aguonų vyniotinis
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Rausvas tortas
-
Graikinių riešutų pyragas
-
Lietinių pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Varškinis keksas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Varškės pyragas su vyšniomis
-
Lengvas pyragas
Velykinis varškės traputis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
500 gramų -
Varškė,
400 gramų -
Cukrus,
350 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Iš miltų, sviesto, 3 kiaušinių, sodos ir 250 gr cukraus užminkyti tešlą ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, o dar geriau į šaldymo kamerą, kad tešla atvėstų.
Įdarui varškę gerai pertrinti su likusiu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinio tryniu. Baltymą standžiai išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškę.
Du trešdalius tešlos sutarkuoti į kepimo formą, dėti varškę ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 45 min., iki 10 - 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...