Velykinės salotos "Saulė"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | vištiena (virta) | |
200 gramų | sūris (fermentinis) | |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) | |
300 gramų | pievagrybiai (konservuoti) | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | kukurūzai (konservuoti) | |
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) | |
Papuošimui: | ||
20 vienetų | alyvuogių (juodos) | |
šiek tiek | traškučiai | |
šiek tiek | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvirtą vištieną supjaustyti smulkiai. Sutarkuoti sūrį. Konservuotus pievagrybius, kiaušinius supjaustyti kubeliais, o svogūną supjaustyti smulkiai. Viską sudėti į dybenį, pridėti konservuotų kukurūzų ir išmaišyti su majonezu.
2.
Paruoštas salotas su kaupu sudėti į salotinę, viršų tolygiai aptepti klasikiniu "Vilniaus" majonezu, tada "užkloti" smulkintais kiaušinių tryniais ir papuošti alyvuogėmis. Aplink gražiai išdėlioti bulvių traškučius.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpio salotos su pievagrybiais
- Vištienos salotos su vynuogėmis
- Kuskuso salotos
- Pupų salotos
- Bulvių salotos su vištiena
- Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
- Bulgariškos pupelių salotos
- Neringos salotos
- Taškento salotos su majonezu
- Rūkytos menkės salotos
- Jolantos sočioji mišrainė
- Salotos Kalėdų stalui
- Salotos su varške ir pomidorais
- Silkės salotos
- Salotos su silke
- Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
- Salotos su slyvomis
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Lašišos salotos
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
Velykinės salotos "Saulė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, virta,
500 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Pievagrybiai, konservuoti,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Kukurūzai, konservuoti
- Majonezas, VILNIUS
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogės, juodos,
20 vienetų - Traškučiai
- Kiaušiniai, tryniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtą vištieną supjaustyti smulkiai. Sutarkuoti sūrį. Konservuotus pievagrybius, kiaušinius supjaustyti kubeliais, o svogūną supjaustyti smulkiai. Viską sudėti į dybenį, pridėti konservuotų kukurūzų ir išmaišyti su majonezu.
Paruoštas salotas su kaupu sudėti į salotinę, viršų tolygiai aptepti klasikiniu "Vilniaus" majonezu, tada "užkloti" smulkintais kiaušinių tryniais ir papuošti alyvuogėmis. Aplink gražiai išdėlioti bulvių traškučius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...