Kopūstą nuplaukite ir išskirstykite lapais.
Puode užvirinkite vandens ir į jį 4 min. panardinkite lapus. Ištraukite, gerai nuvarvinkite, sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Padėkite ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol nudžius.
Paruoškite įdarą: graikinius riešutus ir nuluptus česnakus susmulkinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, įdėkite šaukštą sviesto, kiaušinio trynį, suberkite riešutus, česnakus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite po kelis šaukštus įdaro ir sulankstykite.
Dėkite į keptuvėje įkaitintą likusį sviestą ir kepkite iš abiejų pusių, po 4 minutes.
Patiekite su ryžiais. Skanaus!

Vegetariški balandėliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
2 skiltelės | česnakas |
30 gramų | graikiniai riešutai |
500 gramų | varškė |
1 vienetas | kopūstai (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Karštos grilio salotos
-
Vištienos užkepėlė
-
Negaluojančios paprikos
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Morkų blyneliai
-
Aguročiai su grybais
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Ryžių pudingas
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Bulvių apkepas
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Moliūgų kotletukai
Vegetariški balandėliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Graikiniai riešutai,
30 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Kopūstai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą nuplaukite ir išskirstykite lapais.
Puode užvirinkite vandens ir į jį 4 min. panardinkite lapus. Ištraukite, gerai nuvarvinkite, sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Padėkite ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol nudžius.
Paruoškite įdarą: graikinius riešutus ir nuluptus česnakus susmulkinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, įdėkite šaukštą sviesto, kiaušinio trynį, suberkite riešutus, česnakus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite po kelis šaukštus įdaro ir sulankstykite.
Dėkite į keptuvėje įkaitintą likusį sviestą ir kepkite iš abiejų pusių, po 4 minutes.
Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...