
Vegetariškas troškinukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | brokoliai |
2 vienetai | morkos |
3 vienetai | bulvių |
0.5 vieneto | paprika |
100 gramų | šparaginės pupelės |
1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Karpis, šutintas aluje
-
Šutintas ungurys
-
Daržovių troškinys
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Troškintos voveraitės
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Žuvies filė
-
Sojos troškinys su paprika
-
Dvariškių troškinys
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Vegetariškas troškinukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
3 vienetai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas - Aliejus
- Juodieji pipirai
- Druska
- Muskatas, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas, visas daržoves nuskutame ir susmulkiname norimo dydžio gabaliukais. Į keptuvę įpilame šiek tiek verdančio daržovių sultinio, dedame daržoves ir troškiname. Išgaravus skysčiui, įpilame kelis šaukštus aliejaus ir dar šiek tiek pakepti, nuolat pamaišant. Prieš baigiant kepti viską pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...