Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
10 vienetų | alyvuogių (žalios) |
1 vienetas | avokadų |
10 riekių | duona (su grūdais, vidutinio tamsumo) |
0.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | kopūstai (jūros, džiovinti) |
1 skiltelė | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
2.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
3.
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
4.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Skanėstas "Vitaminai"
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Pusryčiai "Dopingas"
- Įdarytas pomidoras
- Traškus migdolų užkandis
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Vėrinukai su kumpiu
- Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
- Įdaryti kiaušiniai
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Olgos šventinė silkutė
- Silkė su svogunais marinate
- Vištiena drebučiuose
- Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
- Dešriukai
- Sočioji užkandėlė su silke
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Alyvuogės, žalios,
10 vienetų -
Avokadai,
1 vienetas -
Duona, su grūdais, vidutinio tamsumo,
10 riekių -
Majonezas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sūris, fermentinis,
60 gramų - Kopūstai, jūros, džiovinti
-
Citrinos, sultys,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmerkite jūros kopūstus vandenyje tik kad apsemtų ir palaikykite 15 minučių. Tada susmulkinkite.
Labai smulkiai supjaustykite alyvuoges, tarkuokite sūrį (vidutinio smulkumo tarka).
Sutrinkite avokadą grūstuve, įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių, pridėkite paruoštas jūržoles, sudėkite alyvuoges ir viską išmaišykite.
Masę tepkite ant forminės ar trijų grūdų duonos (galima ją paskrudinti)
Valgyti šviežią tik pagaminus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...