Vėdarai
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Vėdarines žarnas išvalau, marinuoju ir pridėjusi tarkuotų bulvių kepu. Vėdarines žarnas išvalau, marinuoju ir pridėjusi tarkuotų bulvių kepu. Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai vanduo
2 kilogramai bulvių
1 kilogramas žarnos vėdarams
600 mililitrų pienas
2 galvos svogūnai
5 skiltelės česnakas
2 arbatiniai šaukšteliai druska
5 vienetai pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).
2.
Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.
3.
Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.
4.
Valgom su grietine ir spirgiukais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vėdarai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Vėdarines žarnas išvalau, marinuoju ir pridėjusi tarkuotų bulvių kepu. Rima
Gaminimo eiga:
  1. Vėdarines žarnas išlupu ir marinuoju vandenyje su smulkintu česnaku, svogūnais ir pipirais apie 12 valandų (per naktį).

  2. Bulves sutarkuoju ir užplikau verdančiu pienu, dedu druskos, išmaišau, pilu po labai nedaug į žarnas ir užkišu smeigtukais.

  3. Kepu apie 2 valandas, 160 laipsnių temperatūroje.

  4. Valgom su grietine ir spirgiukais.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai (2)


  • Kaimietė 2019-01-22 16:45

    Žarnos vėdarams-1 kg.Atleiskit,čia bepročio receptas 4 asmenims.


Daugiau receptų