Vasaros vyšnia
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | vyšnios |
500 gramų | mascarpone sūris |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 stiklinė | cukraus pudra |
60 mililitrų | vanduo |
30 gramų | želatina |
2 valgomieji šaukštai | vyšnių sirupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
2.
Tada dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
3.
Įlašiname vyšnių sirupo.
4.
Želatina išbrinkinam vandenyje ir supilame i masę.
5.
Kremą sudedame į torto formą ir paliekame porai valandų stingti.
6.
Tortą puošiame vyšniomis ir makarponės sūrio kremu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nekeptas varškės tortas
- Tiramisu tortukas
- Tortas "Seklyčia"
- Varškės tortas
- Tortas su varškės kremu ir avietėmis
- Imbierinis tortas Kalėdoms
- Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
- Gaivus varškės tortelaitis
- Riešutinis tartas
- Varškės ir šokolado tortas
- Tortas "Žozefina"
- Tortas "Pavasaris"
- Saldus pyragas
- Braškių tortas
- Kakavinis Napoleonas
- Nekeptas tortas su braškėmis
- Tortas “Snickers”
- Naminis Raffaello tortas
- Tortas - Pavasarinis Napoleonas
- Trijų pienų tortas
Vasaros vyšnia
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Cukraus pudra,
1 stiklinė -
Vanduo,
60 mililitrų -
Želatina,
30 gramų -
Vyšnių sirupas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
Tada dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
Įlašiname vyšnių sirupo.
Želatina išbrinkinam vandenyje ir supilame i masę.
Kremą sudedame į torto formą ir paliekame porai valandų stingti.
Tortą puošiame vyšniomis ir makarponės sūrio kremu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...