Vasaros šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
5 vienetai | svogūnai |
30 mililitrų | obuolių actas |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | kotanyi bazilikas (ir kitos mėgstamos žolelės ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
2.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
3.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
4.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
5.
Palikti per naktį šaldytuve.
6.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių apkepas su šparagais
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Įdarytas netikras zuikis
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Čipolino galvelės
- Mėsos paplotėlis
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kelmas
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Keptas jautienos kumpis
- Ėrienos šašlykas
- Kiškio kepsnys
- Čenachai
- Virtos veršelio kojos
- Aštroki šašlykai
Vasaros šašlykas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
5 vienetai -
Obuolių actas,
30 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
KOTANYI Bazilikas, ir kitos mėgstamos žolelės ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
Palikti per naktį šaldytuve.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Skaitytoja
2016-06-27 22:18
Mmm
-
.....
2016-06-27 21:31
skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...