
Vasaros ežiukas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | melionai |
1 skardinė | alyvuogių |
200 gramų | vynuogės |
150 gramų | fermentinio sūrio |
100 gramų | kietasis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vaisius nuplauti.
2.
Melioną perpjauti per pusę, išskobti.
3.
Sūrius supjaustyti kubeliais.
4.
Imti dantų krapštukus ir suverti alyvuoges, sūrį ir vynuoges.
5.
Susmaigstyti į melioną, įbesti akutes. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Paprikų suktinukai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Mocarelos užkandis
-
Vaisių vėrinukai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Vėrinukai
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Gaivi sūrio užkandėlė
Vasaros ežiukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Melionai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
1 skardinė -
Vynuogės,
200 gramų -
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Kietasis sūris,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Vaisius nuplauti.
Melioną perpjauti per pusę, išskobti.
Sūrius supjaustyti kubeliais.
Imti dantų krapštukus ir suverti alyvuoges, sūrį ir vynuoges.
Susmaigstyti į melioną, įbesti akutes. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...