Vasariški šaltibarščiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | kefyras |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
300 gramų | burokėliai (su lapais) |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
2 vienetai | ridikai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Nuplauti supjaustyti burokėliai išvedriami mažame kiekyje parūgštinto vandens. Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų). Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedama kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais. Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananų sulčių sriuba
- Aguonpienis su kūčiukais
- Šalta mėlynių sriuba
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Kiškiena, troškinta su grybais
- Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
- Margaritos šaltibarščiai
- Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
- Vyšnių sriuba
- Šaltibarščiai
- Šalta bulvių sriuba
- Šalta obuolių sriuba
- Obuolių ir kriaušių sriuba
- Labai skani braškių sriuba
- Šaltibarščiai
- Šalta ispaniška sriuba
- Saldi obuolių sriuba
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
- Lietuviški šaltibarščiai
- Braškynė
Vasariški šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
6 stiklinės -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai, su lapais,
300 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Ridikai,
2 vienetai - Druska
- Cukrus
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti supjaustyti burokėliai išvedriami mažame kiekyje parūgštinto vandens. Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų). Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedama kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais. Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...