Vasariški šaltibarščiai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | kefyras |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
300 gramų | burokėliai (su lapais) |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
2 vienetai | ridikai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Nuplauti supjaustyti burokėliai išvedriami mažame kiekyje parūgštinto vandens. Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų). Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedama kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais. Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldi sriuba su razinomis
- Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
- Obuolių sriuba
- Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
- Obuolių ir kriaušių sriuba
- Šalta pomidorų sriuba
- Garšvos šaltibarščiai
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Lauros šaltibarščiai
- Šaltibarščiai
- Šaltibarščiai
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
- Vaisių sriuba
- Vasariška sriuba
- Rūgštynių šaltibarščiai
- Duoninė sriuba su slyvomis
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Labai skani braškių sriuba
- Žemaitiški šaltibarščiai
- Šalta daržovių sriuba
Vasariški šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kefyras,
6 stiklinės -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai, su lapais,
300 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Ridikai,
2 vienetai - Druska
- Cukrus
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti supjaustyti burokėliai išvedriami mažame kiekyje parūgštinto vandens. Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų). Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedama kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais. Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...