Vasariškas desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | braškės |
1 sauja | juodieji serbentai (baltieji, raudonieji, juodieji) |
3 valgomieji šaukštai | sirupas (Dansukker auksaspalvis ) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vasariškas desertas
- Želė „Spanguolės ant sniego“
- Uogienės putėsiai
- Sveikuolių ledai
- Ledai su migdolais
- Desertas su sausais pusryčiais
- Šokoladiniai ledai
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Paprastasis pudingas
- Pieno slėgtinis
- Skanėstas su saulėgrąžomis
- Gaivus varškės desertas
- Vaisių desertas su grietinėle
- Žiemos skanumynas
- Greitas sausaininis pyragas
- Gaivus mango desertas
- Grietinėlė su braškėmis
- Uogų desertas
- Arvydo varškės desertas
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
Vasariškas desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Braškės,
100 gramų -
Juodieji serbentai, baltieji, raudonieji, juodieji,
1 sauja -
Sirupas, Dansukker auksaspalvis ,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...