
360 | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
180 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
60 gramų | margarinas |
3 vienetai | obuoliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
Po vieną įmaišome kiaušinius.
Nuolat maišant palengva sijojame miltus ir maišome, kol gaunasi vientisa masė.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
Ant obuolių supilame likusį cukrų bei cinamoną ir pamaišome, kad apsivoliotų visos obuolių skiltelės.
Tešlą pilame į riebalais pateptą kepimo formą.
Ant tešlos viršaus išdėliojame obuolių skilteles.
Kepame apie 1 valandą 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės "Extazy"
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Švelnus pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Aguonų keksas
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pavlova
-
Vaisių tortas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Keksiukai
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Trupiniuotis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Meduolis
-
Everestas
Varškinis pyragas su obuoliais

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
360 -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kvietiniai miltai,
180 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Margarinas,
60 gramų -
Obuoliai,
3 vienetai -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Varškę, margariną, vanilinį cukrų bei maždaug 330 g cukraus išsukame iki vientisos masės.
Po vieną įmaišome kiaušinius.
Nuolat maišant palengva sijojame miltus ir maišome, kol gaunasi vientisa masė.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
Ant obuolių supilame likusį cukrų bei cinamoną ir pamaišome, kad apsivoliotų visos obuolių skiltelės.
Tešlą pilame į riebalais pateptą kepimo formą.
Ant tešlos viršaus išdėliojame obuolių skilteles.
Kepame apie 1 valandą 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Komentarai (5)
-
Rozalija
2017-09-30 16:42
Mažai obuolių, daug tešlos, daug cukraus.
-
Lina
2016-11-08 11:52
skanus gavosi, dėjau 1 arb .šaukštelį kepimo miltelių (čia neparašyta) ir cukraus mažiau.
-
jurgita
2015-10-04 18:49
kepiau..skanus gavosi,tik tiek ilgai kepti nereikejo,plius dejau kepimo milteliu ir trecias pastebejimas nereikia tiek daug cinamono. na kita karta zinosiu kiek ir ko det o siaip tikrai gavosi skanus pyragas :}