Varškinis pyragas su obuoliais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
360 cukrus
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
180 gramų kvietiniai miltai
200 gramų varškė
2 vienetai kiaušiniai
60 gramų margarinas
3 vienetai obuoliai
3 arbatiniai šaukšteliai cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Varškę, margariną, vanilinį cukrų bei maždaug 330 g cukraus išsukame iki vientisos masės.
Po vieną įmaišome kiaušinius.
Nuolat maišant palengva sijojame miltus ir maišome, kol gaunasi vientisa masė.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
Ant obuolių supilame likusį cukrų bei cinamoną ir pamaišome, kad apsivoliotų visos obuolių skiltelės.
Tešlą pilame į riebalais pateptą kepimo formą.
Ant tešlos viršaus išdėliojame obuolių skilteles.
Kepame apie 1 valandą 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškinis pyragas su obuoliais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Varškę, margariną, vanilinį cukrų bei maždaug 330 g cukraus išsukame iki vientisos masės.
Po vieną įmaišome kiaušinius.
Nuolat maišant palengva sijojame miltus ir maišome, kol gaunasi vientisa masė.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis.
Ant obuolių supilame likusį cukrų bei cinamoną ir pamaišome, kad apsivoliotų visos obuolių skiltelės.
Tešlą pilame į riebalais pateptą kepimo formą.
Ant tešlos viršaus išdėliojame obuolių skilteles.
Kepame apie 1 valandą 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Rozalija 2017-09-30 16:42

    Mažai obuolių, daug tešlos, daug cukraus.


  • Lina 2016-11-08 11:52

    skanus gavosi, dėjau 1 arb .šaukštelį kepimo miltelių (čia neparašyta) ir cukraus mažiau.


  • jurgita 2015-10-04 18:49

    kepiau..skanus gavosi,tik tiek ilgai kepti nereikejo,plius dejau kepimo milteliu ir trecias pastebejimas nereikia tiek daug cinamono. na kita karta zinosiu kiek ir ko det o siaip tikrai gavosi skanus pyragas :}


Daugiau receptų