Varškinės suprgytės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vanilinis cukrus |
300 gramų | varškė |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | sviestas (virimui) |
šiek tiek | cukraus pudra (užbarstymui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę reikia gerai ištrinti su cukrumi. Sudėti kiaušinius, gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijojant sudėti į varškę ir išminkyti. Tešla turi būti nelabai lipni, kad būtų galima kočioti. Iškočiojus išspausti su formelėm kokias nors gėlytes. Puode arba gilioje keptuvėje užkaitinti riebalus. Dedame spurgytes į puodą ir kepame, kol abi pusės gražiai aprus. Iškeptas dėti ant popierinių rankšluostukų, kad nusivarvėtų aliejus. Galiausiai pabarstyti milteliniu cukrumi arba cukraus pudra. Skanaus :)
Varškinės suprgytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Vanilinis cukrus
-
Varškė,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Sviestas, virimui
- Cukraus pudra, užbarstymui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę reikia gerai ištrinti su cukrumi. Sudėti kiaušinius, gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijojant sudėti į varškę ir išminkyti. Tešla turi būti nelabai lipni, kad būtų galima kočioti. Iškočiojus išspausti su formelėm kokias nors gėlytes. Puode arba gilioje keptuvėje užkaitinti riebalus. Dedame spurgytes į puodą ir kepame, kol abi pusės gražiai aprus. Iškeptas dėti ant popierinių rankšluostukų, kad nusivarvėtų aliejus. Galiausiai pabarstyti milteliniu cukrumi arba cukraus pudra. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...