
Varškėtukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
35 gramai | sviestas (padažui) |
šiek tiek | cukrus (padažui) |
šiek tiek | cinamonas (padažui) |
90 gramų | cukrus (padažui) |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | varškė |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš varškėčiams skirtų produktų užminkyti tešlą, ją „suraityti“ į ilgą, bet nestorą „dešrą“ ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Išvirti vandenyje su šaukšteliu aliejaus, kad nepriliptų. Virti apie 5-10 minučių. Tada padaryti padažą: į puoduką supilti grietinėlę ir sviestą ir truputį pakaitinti, įberti truputį cukraus. Išmaišyti ir užpilti varškėčius, pabarstyti cinamonu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Greitas bulvių apkepas
-
Vidos tinginėliai
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Varškės apkepas
-
Greitas omletas
-
Kiaušiniai garuose
-
Greitas varškės apkepas
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Škotiški kiaušiniai
Varškėtukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, padažui,
35 gramai - Cukrus, padažui
- Cinamonas, padažui
-
Cukrus, padažui,
90 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Varškė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės - Druska
- Aliejus
-
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš varškėčiams skirtų produktų užminkyti tešlą, ją „suraityti“ į ilgą, bet nestorą „dešrą“ ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Išvirti vandenyje su šaukšteliu aliejaus, kad nepriliptų. Virti apie 5-10 minučių. Tada padaryti padažą: į puoduką supilti grietinėlę ir sviestą ir truputį pakaitinti, įberti truputį cukraus. Išmaišyti ir užpilti varškėčius, pabarstyti cinamonu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
siauliete
2015-05-08 15:59
as i varsketukus visada dedu truputi krakmolo buna skanus nepakartojamai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...