Varškėtis su obuoliais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
50 gramų | sviestas (minkštas) |
5 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | varškė (sausa) |
200 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 pakelis | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
3 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | citrinos |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti iki standžių putų, trynius išplakti su cukrumi ir sviestu iki vientisos masės.
2.
Į trynių masę sudėti miltus su kepimo milteliais ir išmaišyti. Paskui sudėti grietinę ir varškę bei vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišyti.
3.
Masę supilti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
4.
Obuolius nuplauti išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis (nelupti) ir jas pašlakstyti citrinos
sultimis ir dėti į keptuvę patušinti.
sultimis ir dėti į keptuvę patušinti.
5.
Pyragą kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Išimtą pyragą ataušinti ir sudėti ant jo obuolių skilteles.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų apkepas su varške
- Brokolių apkepas
- Varškės ir manų apkepas
- Varškės ir bananų apkepas
- Varškės apkepas su razinomis
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Austrijos varškėtis
- Varškės apkepėlis
- Varškės ir ryžių apkepas
- Skanus varškės apkepas
- Varškės apkepas su persikais
- Apkepas su uogomis
- Varškės apkepas su avižiniais dribsniais
- Varškės apkepas
- Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
- Varškės apkepas
- Kaimiškos varškės apkepas
- Bulvių ir varškės apkepas
- Purus varškės apkepas
- Margaritos varškės apkepas
Varškėtis su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas, minkštas,
50 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Varškė, sausa,
500 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti iki standžių putų, trynius išplakti su cukrumi ir sviestu iki vientisos masės.
Į trynių masę sudėti miltus su kepimo milteliais ir išmaišyti. Paskui sudėti grietinę ir varškę bei vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišyti.
Masę supilti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
Obuolius nuplauti išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis (nelupti) ir jas pašlakstyti citrinos
sultimis ir dėti į keptuvę patušinti.Pyragą kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Išimtą pyragą ataušinti ir sudėti ant jo obuolių skilteles.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...