Varškę pertrinti per sietelį (galite pirkti jau sutrintą) ir sumaišyti su miltais, kiaušiniais, druska ir cukrumi. Išminkyti tešlą (0,5- 0,8 cm storio).
Formelių pagalba formuoti virtinukus , tada dėti į užvirusį vandenį ir virti ant mažos ugnies 4- 5 minutes.
Pagamintus ir neišvirtus virtinukus, galima šaldyti ir kitą kartą tereikės tik išvirti :)
Varškės virtinukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.2 kilogramo | varškė |
180 gramų | miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
80 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
30 gramų | sviestas |
240 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitas bulvių apkepas
- Varškės apkepas su ryžiais
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Grill sūris
- Tinginių pyragas
- Varškėčiai su bulvėmis
- Varškės apkepas su bananais
- Omletas su paprika
- Varškės ir manų apkepas
- Burokėlių blynai su varške
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Virtinukai
- Omletas "Kitaip"
- Varškės apkepas
- Kiaušinienė kumpio puodelyje
- Omletas su grybais
- Aromatingieji varškėčiai
- Varškės apkepas
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Varškės apkepas su persikais
Varškės virtinukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Varškė,
1 ir 1/5 kilogramo -
Miltai,
180 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
80 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
30 gramų -
Grietinė,
240 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti per sietelį (galite pirkti jau sutrintą) ir sumaišyti su miltais, kiaušiniais, druska ir cukrumi. Išminkyti tešlą (0,5- 0,8 cm storio).
Formelių pagalba formuoti virtinukus , tada dėti į užvirusį vandenį ir virti ant mažos ugnies 4- 5 minutes.
Pagamintus ir neišvirtus virtinukus, galima šaldyti ir kitą kartą tereikės tik išvirti :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Roberta
2015-11-25 22:58
Vaikuciai tokius varskecius dievina :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...