Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!
Varškės užtepėlė su ikrais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 pakelis | varškė (tepama (su agurkais)) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | jūros dumblių lapai |
šiek tiek | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kari padažas
- Pievagrybių padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Pomidorų padažas
- Česnako padažas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Šviežių grybų padažas
- Česnakinis padažas
- Aštri salsa
- Žuvies padažas
- Marinatas vištienai
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Žaliasis padažas
- Jogurto padažas
- Šokolado padažas
- Grybų padažas
- Kavos padažas
- Česnakinis padažas
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Padažas virtoms bulvėms
Varškės užtepėlė su ikrais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Varškė, tepama (su agurkais),
1 pakelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Jūros dumblių lapai,
1 valgomasis šaukštas - Ikrai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...