Varškės tortas su citrinų sultimis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 pakeliai | sausainiai (arbatiniai) |
3 valgomieji šaukštai | medus |
3 vienetai | citrinos (didelės) |
800 gramų | varškė (riebi) |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) |
6 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
1 stiklinė | uogos (mėlynės ar kt.) |
100 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanduo (virintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Sulaužytus sausainius ištrinkite su medumi ir 2 šaukšteliais virinto vandens. Gautą masę sudėkite i torto formą. Nuplikytą 1 citriną nusausinkite, supjaustykite plonais griežinėliais, juos perpjaukite dar per pusę ir išdėliokite ant torto formos kraštų. Želatiną užpilkite trupučiu virinto vandens ir palaikykite, kol išbrinks. Tada kaitinkite ant mažos ugnies ir atšaldykite. Varškę ištrinkite su pienu, cukrumi ir išspaustomis 2 citrinų sultimis. Įmaišykite atšaldytą želatiną. Pridėkite iki tirštų putų išplaktą grietinėlę. Masę krėskite i formą ant sausainių. Dėkite tortą į šaldytuvą. Puoškite mėlynėmis ir likusiais citrinos griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokteilis „Malancia“
- Kosmopolitano kokteilio gaminimas
- Gaivioji degtinė
- Spanguolių kokteilis
- Martinio ir degtinės kokteilis
- Moteriškas degtinės kokteilis
- Vasariškas alaus kokteilis
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Kokteilis „Kruvinoji Meri“
- Obuolių degtinė
- Medžiotojų gėrimas
- Kruvinosios Meri kokteilio gaminimas
- Apelsinų degtinė
- Kiaušinių gėrimas
- Šalta arbata su alkoholiu
- Degtinės ir likerio kokteilis
- Arvydo Gogel-Mogel
- Šokoladinis kokteilis
- Kokteilis „Mėtinė degtinė“
- Šokoladinis alkoholio kokteilis
Varškės tortas su citrinų sultimis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausainiai, arbatiniai,
2 pakeliai -
Medus,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos, didelės,
3 vienetai -
Varškė, riebi,
800 gramų -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%, riebi,
300 mililitrų -
Želatina,
6 arbatiniai šaukšteliai -
Uogos, mėlynės ar kt.,
1 stiklinė -
Cukrus,
100 gramų -
Vanduo, virintas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sulaužytus sausainius ištrinkite su medumi ir 2 šaukšteliais virinto vandens. Gautą masę sudėkite i torto formą. Nuplikytą 1 citriną nusausinkite, supjaustykite plonais griežinėliais, juos perpjaukite dar per pusę ir išdėliokite ant torto formos kraštų. Želatiną užpilkite trupučiu virinto vandens ir palaikykite, kol išbrinks. Tada kaitinkite ant mažos ugnies ir atšaldykite. Varškę ištrinkite su pienu, cukrumi ir išspaustomis 2 citrinų sultimis. Įmaišykite atšaldytą želatiną. Pridėkite iki tirštų putų išplaktą grietinėlę. Masę krėskite i formą ant sausainių. Dėkite tortą į šaldytuvą. Puoškite mėlynėmis ir likusiais citrinos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...