
Varškės sūris su kmynais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 litrai | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
2.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su daržovėmis
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Farširuota lydeka
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Migdolinės pelytės
-
Vištienos tortas
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Silkės užkandelė
-
Sūrio rutuliukai
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Avokadas su varške
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Įdaryti vištiena pomidorai
Varškės sūris su kmynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
6 litrai -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...