Varškės sūris su kmynais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 litrai | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
2.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Sumuštinis ant salotos lapo
- Šaltiena greitpuodyje
- Pusryčių užkandėlė
- Silkė su svogunais marinate
- Sūrio rutuliukai
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Pikantiški krepšeliai
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Velykinis užkandis
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Silkių bokšteliai
- Velykų suktinukai - sushi
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Japoniški suktinukai
- Sūrio lazdelės
- Naminis varškės sūris
Varškės sūris su kmynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
6 litrai -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Naminis pienas, per kelias diena, surūgsta pats. Tuomet pašildyti jį ant krosnies, kartais pamaišant, kad būtų šiltas, bet nekarštas - bus per rūgštus sūris. Suberti kmynus, išmaišyti ir suversti į sūrmaišį, jį užrišti. Iš pradžių palaikyti pakabintą, kad nubėgtų išrūgos, po to paslėgti maždaug 6 val.
Išimtą iš sūrmaišio galima apibarstyti druska.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...