Varškės sausainiai
Porcijų skaičius:
22
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 22
200 gramų | margarinas |
200 gramų | varškė |
2 stiklinės | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ant didelės lentelės peiliu sukapojame margariną su miltais. Kai jie pavirsta trupiniais, dedame pertrintą varškę ir grietinę, sumaišyta su soda.Toliau, viską kapojame, kol produktai sulimpa į tešlą.Tešlą atšaldome,tada iškočiojame ir išspaudžiame iš jos 10 cm apvalius gabalėlius.Vienoje lėkštėje išplakame kiaušinį, o į kitą - įberiame cukraus.Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį, o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę. Dedami į kepimo popieriumi ištiestą skardą. Kepame 220 °C temp., kol gražiai pagelsta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanios širdelės
- Sausainiai „Kalėdų eglutės“
- Imbieriniai sausainiai šeimai
- Avižinių dribsnių sausainiai
- Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
- Voveraitės
- Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
- Sausainiai
- Aguoniniai sausainiai
- Imbieriniai sausainiai
- Minkšti juodojo šokolado sausainiai
- Sausainiai macarons
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Švilpukai
- Trapūs sausainiai
- Lapeliai su įdaru
- Austriški šokoladiniai sausainiai
- Žiedeliai
- Rūtos eglutės
- Sausainiai "Šypsenėlės"
Varškės sausainiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 22
-
Margarinas,
200 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Miltai,
2 stiklinės -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant didelės lentelės peiliu sukapojame margariną su miltais. Kai jie pavirsta trupiniais, dedame pertrintą varškę ir grietinę, sumaišyta su soda.Toliau, viską kapojame, kol produktai sulimpa į tešlą.Tešlą atšaldome,tada iškočiojame ir išspaudžiame iš jos 10 cm apvalius gabalėlius.Vienoje lėkštėje išplakame kiaušinį, o į kitą - įberiame cukraus.Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį, o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę. Dedami į kepimo popieriumi ištiestą skardą. Kepame 220 °C temp., kol gražiai pagelsta.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...