
Varškės pyragas su slyvomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiaušiniai | |
0.5 stiklinės | cukrus | |
250 gramų | kvietiniai miltai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
1 vienetas | kondensuotas pienas (saldus) | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
1 vienetas | citrinos | |
1 kilogramas | slyvos | |
Tešlai: | ||
200 gramų | sviestas | |
Įdarui: | ||
400 gramų | varškė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą ir 1 val. palaikykite šaldytuve. Tada iškočiojame lakštą. Jį įklojame į riebalais pateptą kepimo formą.
2.
Įdarui. Varškę ir citriną sumalame mėsmale. Į šią masę įdedame kondensuotą pieną ir išplaktus kiaušinius. Viską sudedame į kepimo formą ant lakšto. Slyvas supjaustome ketvirčiais ir įspraudžiame į varškę.
Pyragą kepkite 180°C temperatūroje, kol taps gražios rusvos spalvos.
Pyragą kepkite 180°C temperatūroje, kol taps gražios rusvos spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės "Extazy"
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Švelnus pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Aguonų keksas
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pavlova
-
Vaisių tortas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Keksiukai
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Trupiniuotis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Meduolis
-
Everestas
Varškės pyragas su slyvomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kondensuotas pienas, saldus,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Slyvos,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą ir 1 val. palaikykite šaldytuve. Tada iškočiojame lakštą. Jį įklojame į riebalais pateptą kepimo formą.
Įdarui. Varškę ir citriną sumalame mėsmale. Į šią masę įdedame kondensuotą pieną ir išplaktus kiaušinius. Viską sudedame į kepimo formą ant lakšto. Slyvas supjaustome ketvirčiais ir įspraudžiame į varškę.
Pyragą kepkite 180°C temperatūroje, kol taps gražios rusvos spalvos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...